Γρεβενά

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην πόλη των Γρεβενών μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 35€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 35€, τα έξοδα αποστολής είναι 1,00€.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από 1 μέχρι και 7 ημέρες ή εντός 48 ωρών όταν δεν μεσολαβεί Σ/Κ. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Ελλάδα

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 35€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 35€, τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€ για αποστολές εώς 2 κιλά. Για αποστολές άνω των δύο (2) κιλών ή και προορισμό σε δυσπρόσιτη περιοχή, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.
Για παραγγελίες με αντικαταβολή, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αντικαταβολής των 1,30 ευρώ.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από 2 μέχρι και 7 ημέρες ή εντός 48 ωρών όταν δεν μεσολαβεί Σ/Κ. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Παρακαλώ Σημειώστε Τα Παρακάτω:

*Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
*Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
*Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
*Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης) εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
*Οι παραγγελίες εντός Γρεβενών παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. καθημερινά, συν Σαββάτου χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και εκτός Κυριακής.
*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.